Upgrade-ul nu afectează datele sau configurațiile setate. Procesul de upgrade al serverului virtualizat presupune oprirea temporară, până la alocarea resurselor în conformitate cu oferta comercială.
Upgrade-ul nu afectează datele sau configurațiile setate. Procesul de upgrade al serverului virtualizat presupune oprirea temporară, până la alocarea resurselor în conformitate cu oferta comercială.