Skip to main content

Cum instalez Magento prin Softaculous? - Knowledgebase / Aplicatii / CMS-uri / Magento - Centrul Support

Cum instalez Magento prin Softaculous?

Authors list

Puteți instala Magento din cPanel în doar câteva click-uri.

Dupa ce vă autentificați în contul dumneavoastră cPanel, mergeți la Software, apoi dați click pe Softaculous Apps Installer.
software_softaculous_apps_installer.png

Regăsiți platforma Magento și apăsați butonul Install Now.

magento_softaculous.png

Selectați protocolul (poate fi http://, https://, http://www sau https://www). Va putea fi modificat și ulterior instalării. Dacă alegeți https:// sau https://www va fi necesar să instalați și un certificat SSL pe domeniu pentru a putea accesa pagina. Puteți urma pașii din articolul instalarea unui certificat Let's Encrypt

Selectați din meniul următor domeniul pentru care doriți să faceți instalarea. Dacă doriți să faceți instalarea în public_html acest câmp trebuie lăsat gol; în cazul în care doriți să faceți instalarea într-un subdirector ca de exemplu public_html/magento2, aici trebuie adăugat doar magento2. Alegeți versiunea dorită dintre cele disponibile.

Puteți, de asemenea, să setați un cron job să ruleze, dacă doriți ca acest software să execute o anumită sarcină, într-o anumită perioadă. Puteți lăsa acest câmp gol la început, deoarece cron job-ul poate fi creat mai târziu în cPanel.

software_setup_magento_softaculous.png


Selectați calea pentru Admin, care vă permite accesarea panoului de control al Magento. Introduceți datele pe care doriți să le asociați contului de administrator precum numele de utilizator, parola și adresa de email.

site_settings_admin_account_magento_softaculous.png

Opțional, puteți realiza diverse setări din fila Advanced Options. După ce finalizați, apăsați butonul Install.

advanced_options_magento_softaculous.png


În cazul în care aveti nevoie de asistență suplimentară, echipa ROMARG vă stă la dispoziție prin email la adresa support@romarg.com.

Helpful Unhelpful

50 of 95 people found this page helpful