Skip to main content

Transferul domeniilor .eu de la alt registrar la ROMARG - Knowledgebase / Domenii Web / Transferul domeniilor de la un alt registrar la ROMARG - Centrul Support

Transferul domeniilor .eu de la alt registrar la ROMARG

Authors list

Dacă dețineți un nume de domeniu cu extensia .eu activ și doriți să îl transferați de la registrantul actual la ROMARG este necesar să urmați întocmai pașii descriși în secțiunea următoare. În urma transferului către ROMARG beneficiați de prelungirea cu un an a domeniului respectiv. Procesul este detaliat pentru cele două situații posibile:

1. sunteți client existent;
2. sunteți client nou.

1. Sunteți client existent ROMARG

Pasul 1: Autentificați-vă în aria de client ROMARG. Din meniul superior, aceesați Comanda Noua >> Transfera Domeniu.  

comanda_noua_transfer_domeniu.png
Pasul 2: 
Completați numele domeniului în secțiunea Inregistrare domeniu nou / Transfer domeniu la ROMARG și apăsați Start!.

Pasul 3: Bifați căsuța Este domeniul meu si vreau sa-l transfer in administrarea ROMARG și apăsați butonul Transfera domeniul acum!.
c_a134.png

Pasul 4: Vi se va afișa un mesaj de confirmare pentru emiterea facturii aferente transferului. Faceți click în cadrul acestuia pentru a vizualiza și achita factura sau navigați din meniul superior la Facturi >> Proforme Neplatite și faceți click pe Detalii si Plata din dreptul proformei pentru realizarea plății.

După ce se confirmă plata în sistemul ROMARG, veți primi un email pe adresa asociată contului în care vi se explică pașii pentru transferul efectiv, pe care îi regăsiți prezentați în continuare.

Pasul 5: Autentificați-vă în aria de client ROMARG.

Pasul 6: Accesați link-ul specific din email-ul primit. Vi se va deschide o fereastră în care vi se cere completarea codului de autorizare al transferului. Codul de autorizare pentru domeniile .eu îl obțineți ușor și rapid accesând pagina my.eurid.eu/ro/auth/login/?next=/ro/ și urmând instrucțiunile descrise.

Pasul 7: Completați codul de autorizare și apăsați Confirma Transfer

c_a159.png

Domeniul va fi transferat aproape instantaneu. Verificați în aria de client dacă regăsiți domeniul în secțiunea Domenii >> Domenii Active.

2. Sunteți client nou ROMARG

Pasul 1: Accesați pagina romarg.ro/transfer-domeniu.html.

Pasul 2: Completați numele domeniului pe care doriți să îl transferați. Asigurați-vă că este selectată extensia .eu din listă și apăsați butonul Transfer Domeniu.

Pasul 3: Treceți prin pașii formularului, selectând opțiunile potrivite pentru dumneavoastră și apăsați Pasul umator. Completați toate câmpurile, apoi apăsați butonul Trimite Comanda. În urma plasării comenzii veți primi pe adresa de email introdusă în formular detaliile contului ROMARG nou creat.

Pasul 4: Achitați factura proformă emisă pentru transferul numelui de domeniu, care este trimisă pe email și este disponibilă și în aria de client.

După ce se confirmă plata în sistemul ROMARG, veți primi un email pe adresa asociată contului în care vi se explică pașii pentru transferul efectiv, pe care îi regăsiți prezentați în continuare.

Pasul 5: Autentificați-vă din nou în aria de client ROMARG

Pasul 6: Accesați link-ul specific din email-ul primit. Vi se va deschide o fereastră în care vi se cere completarea codului de autorizare al transferului. Codul de autorizare pentru domeniile .eu îl obțineți usor și rapid accesând pagina my.eurid.eu/ro/auth/login/?next=/ro/ și urmând instrucțiunile descrise.

Pasul 7: Completați codul de autorizare și apăsați Confirma Transfer. Domeniul va fi transferat aproape instantaneu. Verificați în aria de client dacă regăsiți domeniul în secțiunea Domenii >> Domenii Active.
c_a159.png 

Dacă întâmpinați obstacole în procesul de transfer al domeniului vă rugăm să trimiteți un email la adresa billing@romarg.com pentru a primi asistență din partea colegilor noștri.

Helpful Unhelpful

43 of 96 people found this page helpful