Skip to main content

Rezilierea unui contract - Knowledgebase / Plati - Centrul Support

Rezilierea unui contract

Authors list

În cazul serviciilor contractate la ROMARG, sunt două opțiuni de reziliere, respectiv:

  1. rezilierea automată, contractele intră în procedura de reziliere după 30 de zile calendaristice de la data suspendării;

  2. rezilierea anticipată, o operațiune manuală, care necesită intervenția echipei de suport, și care se realizează la solicitarea clientului.

Varianta 1: Rezilierea automată

Dacă aveți un contract (găzduire/server) pe care nu îl mai utilizați și nu doriți să îl reînnoiți, tot ce trebuie să faceți este să ignorați proforma emisa pentru prelungire. La data scadentă, serviciul se va suspenda, iar după 30 de zile, contul va fi definitiv șters de pe serverele ROMARG.

Notă! După cele 30 de zile, toate datele stocate vor fi șterse și nu vor mai putea fi recuperate. 

În cazul în care, pe parcursul celor 30 de zile vă răzgândiți asupra deciziei și doriți reluarea serviciului, tot ce trebuie să faceți este să achitați factura proforma de prelungire pentru a ajunge cu tranzacțiile la zi.

Varianta 2: Rezilierea anticipată

Dacă doriți să reziliați un contract (găzduire/server) înainte ca acesta să intre în perioada de suspendare și ulterior de ștergere, trebuie să contactați departamentul Plăți al ROMARG, urmând pașii:

1. Pentru fiecare serviciu pe care doriți să-l închideți veți trimite un email nou separat către billing@romarg.com, obligatoriu de pe adresa asociată contului de client;

2. Veți primi, de asemenea, pentru fiecare email solicitare de confirmare a rezilierii;

3. Veți confirma pentru fiecare serviciu rezilierea;

4. Noi reziliem contractele pe care dumneavoastră le indicați.

Motivul pentru care este necesară confirmarea cererii de reziliere, este să ne asigurăm ca înțelegeți pe deplin implicațiile ștergerii contractului de pe serverele noastre și anume ștergerea datelor fără posibilitatea de recuperare, respectiv că cererea este autentică, trimisă de titularul contului de client.

Notă! Dacă nu parcurgeți integral pașii și nu recepționăm mesajul de confirmare pentru fiecare contract, acesta nu este considerat reziliat.
Helpful Unhelpful

26 of 38 people found this page helpful