Skip to main content

Protejare director cu parola - Knowledgebase / Software Servere / cPanel - Centrul Support

Protejare director cu parola

Authors list

Această funcție vă va ajuta să restricționati accesul public la anumite directoare de pe pagina dumneavoastră. 

Dacă doriți să protejați un director luați în considerare faptul că toate fișierele și subdirectoarele din acel director vor fi protejate prin parolă și nu vor putea fi accesate fără utilizatorul și parola corectă.

Autentificați-vă în cPanel, navigați la secțiunea Files și selectați Directory Privacy.

files_directory_privacy.png

Pentru a naviga către directorul pe care doriți să îl protejați dați click pe iconița din fața directorului. Când ați ajuns la directorul pe care doriți să îl protejați, faceți click pe numele acestuia.

Apăsați butonul EDITbifați opțiunea Password protect this directory și setați un nume; acesta va fi afișat la accesarea directorului respectiv. Acum că directorul este protejat trebuie creat și un utilizator care să aibă acces. Din acceași fereastră creați numele de utilizator și parola sa; sub aceste câmpuri puteți vedea ce utilizatori au acces:

pass_protected.png


După ce directorul a fost protejat, în cPanel va apărea cu un lacăt ppd7.png în față, iar în momentul în care încercați să accesați pagina vă va apărea o fereastră similară cu cea de mai jos:

ppd5.png

Dacă doriți să scoateți restricția de pe director este suficient să debifați opțiunea Password protect this directory și să salvați.

ppd6.png


În cazul în care aveți nevoie de asistență suplimentară, echipa ROMARG vă stă la dispoziție prin email la adresa support@romarg.com.

Helpful Unhelpful

60 of 96 people found this page helpful