Skip to main content

Modificare date titular cont client - daca aveti acces la cont - Knowledgebase / Contul meu ROMARG / Modificarea datelor titularului de cont - Centrul Support

Modificare date titular cont client - daca aveti acces la cont

Authors list

Dacă aveți acces în aria de client ROMARG, respectiv la adresa de email autorizată, puteți modifica datele asociate titularului de cont în câțiva pași simpli. 

Pasul 1: Autentificați-vă în aria de client: https://www.romarg.ro/cont-client/ 

În cazul în care nu vă mai amintiți parola sau nu cunoașteți codul de client, puteți realiza o resetare accesând pagina: https://www.romarg.ro/cont-client/password-reset/ . Astfel, veți primi pe adresa autorizată un email care cuprinde noua parolă generată și codul de client. 

Pasul 2: Faceți click pe datele afișate în bara de sus, în partea dreaptă, și din meniul care se deschide selectați Profil Client.

profil_client.png

Din secțiunea Profil, faceți click pe Detalii Contact

detalii_contact.png

Pasul 3: În fereastra care se deschide bifați căsuța corespondentă titularului: Persoana Fizica sau Persoana Juridica

Dacă selectați Persoana Fizica va trebui să introduceți informațiile specifice în câmpurile prezentate în imaginea de mai jos, apoi să faceți click pe Salvati Modificarile.

persoana_fizica.png


În cazul în care ați selectat Persoana Juridică veți putea realiza modificări asupra următoarelor câmpuri: Nume Familie, Prenume, Telefon. După ce finalizați, faceți click pe Salvati Modificarile.

persoana_juridica.png

Helpful Unhelpful

27 of 38 people found this page helpful