Skip to main content

Comandarea unui pachet nou de găzduire - Knowledgebase / Contul meu ROMARG / Ghidul ariei de client / Lansarea unei comenzi noi - Centrul Support

Comandarea unui pachet nou de găzduire

Authors list

Pentru a comanda un nou pachet de găzduire, este necesar să vă autentificați în aria de client și să navigați către meniul superior, apoi click pe Comanda Noua >> Gazduire Web.

comanda_noua_gazduire_web.png

În primul rând, trebuie să selectați tipul de găzduire pe care îl doriți - Gazduire Enduser sau Gazduire Reseller. Selectați opțiunea dorită pentru a vedea pachetele disponibile din fiecare categorie.

c_a183.png

Pasul următor presupune selectarea perioadei de facturare, introducerea numelui de domeniu și apăsarea butonului Comanda!; în urma finalizării procesului veți primi un mesaj de confirmare a emiterii facturii proforme.
 c_a184.png

Odată achitată factura, pachetul va fi disponibil atât în secțiunea de pe prima pagină Ultimele 5 servicii activate, cât și în meniu, urmând calea Gazduire >> Gazduire Enduser / Gazduire Reseller. Până la confirmarea plății pachetele vor avea statusul "in asteptare".

Notă! În momentul în care completați numele domeniului pentru pachetul de găzduire dorit, introduceți-l cu litere minuscule, fără "www." înainte.
Helpful Unhelpful

53 of 134 people found this page helpful