Knowledgebase:
Raportarea spam-ului
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 21 May 2020 12:32 PM
Daca observati ca primiti mesaje de tip Spam, ce nu sunt blocate de filtre, puteti incarca email-urile in sistemul de identificare a Spam-ului din Spam Experts. In acest fel, sistemul va obtine informatii valoroase despre natura acestor email-uri si astfel vor fi reduse mesajele Spam care ajung in Inbox. Email-urile care trec de filtre sunt in mod automat excluse din sistemul de identificare a Spam-ului, spre exemplu, in cazul in care un expeditor sau destinatar este adaugat in Whitelist.

Puteti de asemenea sa utilizati una dintre urmatoarele integrari la nivel de client cu Spam Experts pentru a raporta Spam-ul:

Pentru a accesa Spam Experts autentificati-va in contul cPanel si navigati la Email >> Professional Spam Filter.

In functie de numarul de domenii adaugate pe cont veti vedea lista completa; faceti click pe Login pentru a accesa interfata.

Identificarea email-urilor ca spam (Train Spam)

Pasul 1: Din interfata, selectati General >> Train spam.Pasul 2: 
In pagina Train spam, selectati si plasati sau cautati si incarcati mesajele pe care doriti ca sistemul sa le identifice ca Spam. Mesajele pot fi in format .eml sau .msg.

Important! Aceste mesaje ar trebui sa fie in format .eml sau .msg si sa contina full headererele.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com.

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful