Knowledgebase: Aplicatii / CMS-uri > Magento
Cum pot accesa panoul de administrare Magento?
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 30 January 2019 03:38 PM
Daca ati instalat platforma Magento pentru magazinul dumneavoastra online si doriti sa incepeti sa il personalizati, trebuie sa va conectati la panoul de administrare.

Pentru a face acest lucru trebuie sa urmati cativa pasi simpli.

Pasul 1: Introduceti in bara URL a browser-ului domeniul folosit la instalare urmat de calea setata pentru accesarea panoului de administrator. Forma generala a acestui URL seamana cu urmatoarea structura: 

domeniu.com/admin123, unde domeniu.com trebuie inlocuit cu numele domeniului dumneavoastra, iar admin123 poate varia in functie de setarile personale.

Daca ati instalat Magento prin Softaculous puteti regasi URL-ul complet in cPanel, la sectiunea Software >> Softaculous >> Installations, selectati iconita Edit Details - creionul - din dreptul instalarii Magento si navigati la Info >> Admin URL

Pasul 2: In pagina de autentificare introduceti datele administratorului si faceti click pe Sign In.In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact.
(0 vote(s))
Helpful
Not helpful