Knowledgebase: Aplicatii / CMS-uri > WordPress
Cum modific parola de la WordPress?
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 03 December 2018 04:58 PM
Daca doriti sa modificati parola pentru contul dumneavoastra WordPress, puteti face acest lucru prin mai multe metode:

- din panoul de control WordPress;
- utilizand link-ul Lost your password;
- prin intermediul phpMyAdmin.

Prin panoul de administrare WordPress

Pasul 1: Autentificati-va in panoul de administrare WordPress.

Pasul 2: Navigati la sectiunea Users >> All Users.Pasul 3: Faceti click pe butonul Edit de sub numele utilizatorului pentru care doriti sa schimbati parola.Pasul 4: Navigati catre sectiunea Account Management si apasati butonul New Password. In mod automat va fi generata o parola aleatoare. Daca doriti sa va setati propria parola, introduceti-o in acest camp.Pasul 5: Pentru a salva modificarile apasati butonul Update Profile.
Prin intermediul link-ului Lost your password

Daca nu va mai amintiti parola si nu va mai puteti conecta la panoul de control al WordPress, atunci puteti utiliza aceasta metoda. 

Pasul 1: Accesati pagina de autentificare a WordPress si faceti click pe link-ul de resetare al parolei aflat sub fereastra de introducere a datelor administratorului.Pasul 2: Introduceti numele de utilizator sau adresa de email si apasati butonul Get New Password.Pasul 3:
Verificati adresa de email unde veti regasi un email de resetare a parolei. Faceti click pe link-ul de resetare.Pasul 4: WordPress va genera in mod automat o parola aleatoare. Daca doriti sa o schimbati faceti click in campul respectiv si introduceti parola dorita de dumneavoastra si apasati butonul Reset Password.
Prin intermediul phpMyAdmin

Daca nu reusiti sa resetati parola WordPress cu ajutorul link-ului Lost your password, atunci o puteti schimba manual utilizand phpMyAdmin. 

Pasul 1: Autentificati-va in contul dumneavoastra cPanel si sa mergeti la sectiunea Databases >> phpMyAdmin.Pasul 2: Selectati numele bazei de date utilizat pentru aceasta instalare si faceti click pe tabelul wp_users.Pasul 3Selectati numele pentru care doriti sa schimbati parola si apasati Edit.Pasul 4In dreptul liniei user_pass selectati MD5 in prima coloana pentru a cripta parola.


Pasul 5In cel de-al doilea camp introduceti noua parola.


Navigati in partea de jos si faceti click pe Go pentru a salva noua parola.


Un mesaj de confirmare similar cu urmatorul va fi afisat: In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful