Knowledgebase: Aplicatii / CMS-uri > WordPress
Cum instalez WordPress prin Softaculous?
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 23 May 2019 04:51 PM

In cadrul acestui articol va vom prezenta pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a instala WordPress prin intermediul Softaculous. 

Pentru a face acest lucru trebuie sa va autentificati in cPanel si sa navigati la sectiunea Software, apoi sa dati click pe Softaculous Apps Installer.

Odata ce accesati Softaculous, WordPress va aparea in partea de sus a listei:Pasul 1:
 WordPress se regaseste pe prima pagina; apasati butonul Install, care va aparea cand mergeti cu mouse-ul deasupra iconitei.


Aici selectati urmatoarele:

- Choose Protocol - acesta poate fi http://, https://, http://www sau https://www. Va putea fi modificat si ulterior instalarii. Daca alegeti https:// sau https://www va trebui sa instalati si un certificat SSL pe domeniu pentru a putea accesa pagina. Puteti urma instructiunile din articolul urmator pentru instalarea unui certificat Let's Encrypt.

Choose Domain - din lista de domenii pe care le aveti adaugate pe server selectati domeniul/subdomeniul unde doriti sa faceti instalarea.

In Directory - daca doriti sa faceti instalarea in public_html acest camp trebuie lasat gol; in cazul in care doriti sa faceti instalarea intr-un subdirector ca de exemplu public_html/wp, aici trebuie adaugat doar wp.

 

Restul datelor introduse tin de setarile paginii pe care doriti sa o faceti; trebuie introdus nume de utilizator de administrare si parola de asemenea.


Nota! Indicat ar fi ca numele de utilizator administrare sa nu fie setat ca Admin, iar parola sa fie una sigura, conform politicilor de pe aceasta pagina.

Pasul 2: Faceti click pe butonul Install pentru a face instalarea. Acest proces dureaza cateva secunde iar apoi veti primi confirmarea finalizarii acestuia.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact.

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful