Knowledgebase: Aplicatii / CMS-uri > Magento
Cum instalez Magento prin Softaculous?
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 10 June 2020 10:45 AM

Puteti instala Magento din cPanel in doar cateva click-uri.

Dupa ce va autentificati in contul dumneavoastra cPanel, mergeti la Software, apoi sa dati click pe Softaculous Apps Installer.In bara de cautare din partea stanga scrieti "magento" si dati click pe numele aplicatiei.Apasati butonul Install Now.


Selectati versiunea pe care doriti sa o instalati.Selectati protocolul.Alegeti numele domeniului pentru care doriti sa faceti instalarea si directorul. Daca doriti, puteti specifica un subdirector in directorul root sau puteti face instalarea in directorul root, caz in care trebuie sa lasati campul gol. Puteti, de asemenea, sa setati un cron job sa ruleze, daca doriti ca acest software sa execute o anumita sarcina, intr-o anumita perioada. Puteti lasa acest camp gol la inceput, deoarece cron job-ul poate fi creat mai tarziu in cPanel.Selectati calea pentru Admin, care va permite accesarea panoului de control al Magento.Introduceti datele pe care doriti sa le asociati contului de administrator precum numele de utilizator, parola si adresa de email.Introduceti adresa de email pe care doriti sa primiti detaliile legate de instalare si faceti click pe butonul Install pentru a finaliza procesul.Va aparea o bara care afiseaza progresul instalarii apoi un mesaj cu detaliile procesului.Daca doriti sa eliminati instalarea trebuie sa mergeti in contul cPanel la sectiunea Software >> Softaculous Apps Installer.In partea de sus, in coltul din dreapta trebuie sa faceti click pe iconita All Installations.Gasiti instalarea de care nu mai aveti nevoie si faceti click pe butonul X din dreptul sau.Faceti click pe butonul Remove Installation.Confirmati actiunea apasand butonul OK din fereastra care va aparea.Un mesaj de confirmare va aparea indicand ca actiunea a fost finalizata cu succes.Asta este tot! Acum cunoasteti pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a instala si pentru a elimina aplicatia Magento din interfata cPanel.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful