Knowledgebase: Software Servere > Softaculous
Cum instalez PrestaShop prin Softaculous?
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 18 September 2019 04:55 PM

In acest articol veti regasi pasii necesari pe care trebuie sa ii urmati pentru a instala PrestaShop, in cateva click-uri, prin intermediul Softaculous. 

Dupa ce va autentificati in contul cPanel, mergeti la sectiunea Software si faceti click pe Softaculous Apps Installer.Identificati iconita PrestaShop.Faceti click pe butonul Install.Selectati in urmatorul camp versiunea PrestaShop pe care doriti sa o instalati.Selectati protocolul dorit. Selectati numele domeniului pentru care este facuta instalarea.Introduceti numele website-ului si a folderului admin (calea catre panoul de administrare PrestaShop).Introduceti adresa de email, numele administratorului si parola (este indicat sa alegeti o parola complexa, sigura in conformitate cu recomandarile din acest articol).Nu este obligatoriu sa folositi aceasta optiune, insa puteti introduce o adresa de email pe care sa fie trimise detaliile legate de instalare (poate fi diferita fata de cea utilizata anterior). Dupa ce finalizati, apasati Install.Va fi afisata o bara cu progresul instalarii.Atunci cand instalarea s-a finalizat in proportie de 100%, un mesaj de confirmare va fi afisat.In acest moment puteti accesa panoul de administrare al PrestaShop accesand link-ul http://mydomain.com/admin123 cu numele de utilizator si parola create in pasii anteriori.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful