Knowledgebase: Aplicatii / CMS-uri > Joomla
Cum instalez Joomla prin Softaculous?
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 10 June 2020 11:00 AM

In cadrul acestui articol veti regasi pasii necesari pentru a instala Joomla, prin cateva click-uri din Softaculous, care se regaseste in cPanel.

In primul rand, trebuie sa va autentificati in contul dumneavoastra cPanel si sa dati click pe Softaculous Apps Installer din sectiunea Software.Identificati iconita Joomla.Faceti click pe butonul Install.Alegeti versiunea dorita dintre cele disponibile.Selectati protocolul.Selectati din meniul urmator domeniul pentru care doriti sa faceti instalarea.Alegeti un nume scurt si o descriere pentru site-ul dumneavoastra Joomla (puteti si sa le lasati pe cele presetate).Puteti selecta un tip de site care sa fie instalat. Daca nu doriti niciunul, selectati None.
In continuare trebuie sa setati date pentru accesul administratorului precum numele de utilizator, parola - o parola complexa este una sigura - adresa de email (aceasta poate fi utilizata pentru recuperarea parolei administratorului).Selectati limba preferata.Nu este obligatoriu sa folositi aceasta optiune, insa puteti introduce o adresa de email pe care sa fie trimise detaliile legate de instalare (poate fi diferita fata de cea utilizata anterior). Dupa ce finalizati, apasati Install.
Va aparea o bara care afiseaza progresul instalarii.
Atunci cand procesul este finalizat in proportie de 100% un mesaj de confirmare va fi afisat.

Din acest moment, aveti acces la zona de administrare a website-ului accesand link-ul http://mydomain.com/administrator cu numele de utilizator si parola introduse in pasii anteriori. 

In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful