Administrarea pachetelor in WHM
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 08 May 2019 02:29 PM

Inainte de crearea conturilor cPanel in WHM, este necesar sa creati pachetele de gazduire. In acest tutorial vom prezenta modalitatea prin care pachetele pot fi create, editate sau sterse.


Adaugarea unui pachet

Din interfata WHM mergeti la sectiunea Packages a meniului din partea stanga. Faceti click pe Add a Package.Inainte de toate trebuie sa denumiti pachetul.


In cele ce urmeaza puteti seta o serie de limite, care vor fi aplicate conturilor cPanel asociate respectivului pachet. Selectati valorile necesare pentru spatiu, latimea de banda, numarul de conturi FTP, numarul de conturi de email, numarul listelor de email, baze de date, subdomenii, domenii parcate / addon-uri. Celelalte campuri pot fi lasate necompletate.

Nota! Nu lasati selectata varianta Unlimited pentru Disk Quota sau Monthly Bandwidth. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere ca toate conturile create sa nu atinga limitele pachetului dumneavoastra de reseller.Navigati pana la butonul Add si faceti click pe el pentru a salva pachetul nou creat.


Editarea unui pachet 

In interfata WHM navigati la sectiunea Packages. Faceti click pe butonul Edit a Package. Selectati pachetul pe care doriti sa il editati si apasati Edit. Aplicati setarile necesare, iar cand ati finalizat faceti click pe Save Changes.

Stergerea unui pachet

Din interfata WHM mergeti la sectiunea Packages din meniul regasit in partea stanga. Faceti click pe Delete a Package.Selectati numele pachetului de care nu mai aveti nevoie.Faceti click pe Delete pentru a finaliza proceduraOdata sters pachetul, veti primi un mesaj de confirmare similar cu acesta:In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact

(1 vote(s))
Helpful
Not helpful