Transferul domeniilor .eu de la alt registrar la ROMARG
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 23 May 2019 03:19 PM
Daca detineti un nume de domeniu cu extensia .eu activ si doriti sa il transferati de la registrantul actual la ROMARG este necesar sa urmati intocmai pasii descrisi in sectiunea urmatoare. In urma transferului catre ROMARG beneficiati de prelungirea cu un an a domeniului respectiv.

Procesul este detaliat pentru cele doua situatii posibile:

sunteti client existent;
sunteti client nou.

1. Sunteti client existent ROMARG

Pasul 1: Autentificati-va in aria de client ROMARG.

Pasul 2: Completati numele domeniului in sectiunea Inregistrare domeniu nou / Transfer domeniu la ROMARG si apasati Start!.Pasul 3: Bifati casuta Este domeniul meu si vreau sa-l transfer in administrarea ROMARG si apasati butonul Transfera domeniul acum!.Pasul 4: Vi se va afisa un mesaj de confirmare pentru emiterea facturii aferente transferului. Faceti click in cadrul acestuia pentru a vizualiza si achita factura sau navigati din meniul superior la Plati, Contracte >> Facturi >> Neplatite si faceti click pe numarul proformei pentru a vedea detaliile si pentru a efectua plata transferului.SAU

Dupa ce se confirma plata in sistemul ROMARG, veti primi un email pe adresa asociata contului in care vi se explica pasii pentru transferul efectiv, pe care ii regasiti prezentati in continuare.

Pasul 5: Autentificati-va in aria de client ROMARG.


Pasul 6: Accesati link-ul specific din email-ul primit. Vi se va deschide o fereastra in care vi se cere completarea codului de autorizare al transferului. Codul de autorizare pentru domeniile .eu il obtineti usor si rapid accesand pagina my.eurid.eu/ro/auth/login/?next=/ro/ si urmand instructiunile descrise.

Pasul 7: Completati codul de autorizare si apasati Confirma Transfer. Domeniul va fi transferat aproape instantaneu. Verificati in aria de client daca regasiti domeniul in sectiunea Domenii >> Domenii Active.

2. Sunteti client nou ROMARG

Pasul 1: Accesati pagina romarg.ro/transfer-domeniu.html.

Pasul 2: Completati numele domeniului pe care doriti sa il transferati. Asigurati-va ca este selectata extensia .eu din lista si apasati butonul TRANSFER DOMENIU.Pasul 3: Treceti prin pasii formularului, selectand optiunile potrivite pentru dumneavoastra si apasati Pasul umator

Completati toate campurile, apoi apasati butonul Trimite ComandaIn urma plasarii comenzii veti primi pe adresa de email introdusa in formular detaliile contului ROMARG nou creat.

Pasul 4: Autentificati-va in aria de client ROMARG dand click pe link-ul specific din emailul de "Bun venit" si completand datele de acces.Pasul 5: In prima pagina care se deschide selectati tab-ul Facturi Neplatite si faceti click pe numarul proformei pentru a vedea detaliile si pentru a face plata aferenta transferului. Dupa ce se confirma plata in sistemul ROMARG, veti primi un email pe adresa asociata contului in care vi se explica pasii pentru transferul efectiv, pe care ii regasiti prezentati in continuare.


Pasul 6: Autentificati-va din nou in aria de client ROMARG.


Pasul 7:
Accesati link-ul specific din email-ul primit. Vi se va deschide o fereastra in care vi se cere completarea codului de autorizare al transferului. Codul de autorizare pentru domeniile .eu il obtineti usor si rapid accesand pagina my.eurid.eu/ro/auth/login/?next=/ro/ si urmand instructiunile descrise.Pasul 8:  Completati codul de autorizare si apasati Confirma Transfer. Domeniul va fi transferat aproape instantaneu. Verificati in aria de client daca regasiti domeniul in sectiunea Domenii >> Domenii Active.Daca intampinati obstacole in procesul de transfer al domeniului va rugam sa trimiteti un email la adresa billing@romarg.com pentru a primi asistenta din partea colegilor nostri.
(1 vote(s))
Helpful
Not helpful