Knowledgebase:
Comandarea unui pachet nou de gazduire
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 09 October 2018 10:05 AM
Pentru a comanda un nou pachet de gazduire, este necesar sa va autentificati in aria de client si sa dati click pe butonul Gazduire Noua.In primul rand trebuie sa selectati tipul de gazduire pe care il doriti - enduser sau reseller. Selectati optiunea dorita pentru a vedea pachetele disponibile din fiecare categorie.Pasul urmator presupune selectarea perioadei de facturare, introducerea numelui de domeniu si apasarea butonului Comanda!; in urma finalizarii procesului veti primi un mesaj de confirmare a emiterii facturii proforme.

 

Odata achitata factura, pachetul va fi disponibil atat in sectiunea de Servicii Noi, cat si in meniu, urmand calea Gazduire >> Gazduire Enduser / Gazduire Reseller. Pana la confirmarea platii pachetele vor avea statusul "in asteptare".

Important!

> Daca doriti sa optati pentru un pachet cu resurse superioare la nivelul unui domeniu pentru care aveti deja un pachet de gazduire alocat va rugam sa folositi optiunea Upgrade, si NU Gazduire Noua, deoarece veti intampina erori in timpul procesului de comanda.

> In momentul in care completati numele domeniului pentru pachetul de gazduire dorit, introduceti-l cu litere minuscule, fara "www." inainte.
(0 vote(s))
Helpful
Not helpful