Knowledgebase:
Inregistrarea unui nume de domeniu
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 22 February 2019 03:39 PM
Aveti posibilitatea de a comanda inregistrarea unui nou domeniu din contul dvs. de client. Pentru a face acest lucru, trebuie sa fiti autentificat(a) in aria de client.

Pasul 1: Introduceti numele domeniului dorit in sectiunea Inregistrare domeniu nou / Transfer domeniu la ROMARG si apasati butonul Start!.Pasul 2: Daca domeniul pentru care ati optat este liber, bifati casuta Vreau sa inregistrez acest domeniu.Selectati perioada dorita de valabilitate; in mod implicit este selectata optiunea de facturare pe 5 ani. Dupa ce setati perioada, trebuie sa alegeti name serverele; acestea pot fi name servere ROMARG sau Custom.

Daca aveti site-ul gazduit la ROMARG veti lasa bifata prima optiune. In caz contrar sau in situatia in care aveti name servere personalizate trebuie sa le introduceti manual in campurile care apar dupa ce selectati cea de-a doua varianta.Dupa ce finalizati comanda, este necesar sa achitati factura proforma pentru ca domeniul sa fie inregistrat. Odata ce este inregistrata plata, veti putea regasi domeniul dumneavoastra in sectiunea Domenii >> Domenii Active
(0 vote(s))
Helpful
Not helpful