Knowledgebase:
Inregistrarea unui nou domeniu
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 27 August 2018 10:18 AM
Aveti posibilitatea de a comanda inregistrarea unui nou domeniu din aria de client in urmatorul mod: dupa autentificare introduceti numele domeniului dorit in sectiunea Inregistrare domeniu nou / Transfer domeniu la ROMARG si apasati butonul START!.Daca domeniul pentru care ati optat este liber, urmatorul pas este sa selectati perioada dorita de valabilitate; in mod implicit este selectata optiunea de facturare pe 5 ani.

Dupa ce ati setat perioada, trebuie sa alegeti name serverele; acestea pot fi name servere ROMARG sau Custom. Daca aveti site-ul gazduit  la ROMARG veti lasa bifata prima optiune. In caz contrar sau in situatia in care aveti name servere personalizate trebuie sa le introduceti, selectand cea de-a doua varianta.

Dupa ce finalizati comanda, este necesar sa achitati factura proforma primita prin email pentru ca domeniul sa fie inregistrat.

IMPORTANT

> Politica ROMARG prevede ca domeniile sa fie inregistrate numai dupa confirmarea platii de catre banca noastra. Nu rezervam domeniile inainte de achitarea facturii proforme.

Odata ce este inregistrata plata, veti putea regasi domeniul dumneavoastra in sectiunea DOMENII ACTIVE
(0 vote(s))
Helpful
Not helpful