Autentificarea in aria de client ROMARG
Posted by Florentina Stamate, Last modified by Florentina Stamate on 01 October 2018 12:45 PM
In urma plasarii unei comenzi in cadrul site-ului romarg.ro, vi se creeaza in mod automat un cont de client in care va puteti autentifica pentru a va administra serviciile.

Ulterior, tot in mod automat, este trimis un email catre adresa care a fost introdusa in formularul de comanda, cu subiectul "Bun venit la ROMARG !". In cadrul acestuia regasiti datele cu care va puteti autentifica si linkul care va deschide aria de client.O alta modalitate de ajunge pe pagina de autentificare in interfata de client este sa intrati pe romarg.ro si sa accesati din meniu CONTUL MEU >> Acces Portal Client sau puteti introduce direct in bara de adrese a browserului romarg.ro/cont-client/. Oricare dintre cele trei modalitati enumerate va va deschide pagina de autentificare in aria de client. Aici veti introduce datele de acces din primul email de bun venit apoi veti apasa butonul AutentificareIMPORTANT


> Este recomandat sa preluati parola cu Copy/Paste, avand grija sa nu introduceti spatiile libere din stanga si din dreapta acesteia.

Dupa autentificare vi se va afisa panoul de control (dashboard), ca in imaginea de mai jos. La prima vedere veti putea regasi numele persoanei de contact sau al reprezentantului contului, codul de client, informatii legate de ultima accesare. Printre actiunile pe care le puteti face din panoul de control se numara:

1. inregistrarea sau transferul unui domeniu;

2. vizualizarea si accesarea facturilor neplatite din ultimele 30 de zile ;
3. vizualizarea informarilor, noutatilor si a actualizarilor;
4. depunerea unei comenzi pentru un pachet de gazduire nou;
5. depunerea unei comenzi pentru un server nou;
6. depunerea unei comenzi pentru certificate SSL;
7. depunerea unei comenzi de upgrade a contractului;
8. modificarea optiunilor privind contractele active;
9. vizualizarea serviciilor activate recent;
10. vizualizarea domeniilor inregistrate recent;
11. vizualizarea listei domeniilor care expira in urmatoarele 30 de zile.In meniul din partea de sus veti regasi, ordonate pe categorii, toate tipurile de servicii pe care le puteti achizitiona prin ROMARG si anume: domenii, gazduire enduser si reseller, servere, certificate SSL. In masura in care aveti sau ati avut active unul sau mai multe servicii, le veti regasi in categoria specifica fiecaruia.

De asemenea, veti mai putea vizualiza informatii despre plati si contracte.Deasupra acestui meniu veti regasi in partea stanga metode de contact si accesul catre baza de cunostinte, iar in partea dreapta veti regasi sectiunea Detalii Cont.


(0 vote(s))
Helpful
Not helpful