Knowledgebase: E-mailuri
Filtre email pe cont individual
Posted by Iulia Stratulat, Last modified by Florentina Stamate on 23 March 2020 10:49 AM

In cazul in care aveti nevoie sa setati un filtru de email pentru un cont de email de sub domeniul dumneavoastra, se poate seta un filtru la nivel de server. 

Pentru a putea adauga un astfel de filtru trebuie sa navigati in cPanel >> Email >> Email Filters. Aici veti vedea lista conturilor de email de sub contul cPanel.

 

Pentru a putea administra filtrele unui cont selectati optiunea Manage Filters din dreptul fiecarei adrese de email. In cazul in care doriti sa setati filtre de email pe un intreg domeniu va indrumam spre acest tutorial.

Daca doriti sa aflati mai multe despre parametrii ce pot fi setati, va rugam sa accesati acest articol.

1. Faceti click pe Create a New Filter apoi trebuie sa introduceti datele pentru un astfel de filtru:

- Name: numele filtrului; ar fi indicat sa puneti un nume sugestiv pentru a putea recunoaste usor filtrul;

- Rules: regulile dupa care email-urile sa fie sortate; mai multe detalii despre regulile ce pot fi aplicate puteti obtine urmarind acest articol;

- Actions: instructiuni pentru server pentru a sti ce sa faca cu un email care intruneste criteriile filtrului.

2. Faceti click pe Create pentru a adauga filtrul.

Testare filtru email: Dupa ce creati un filtru de email puteti face un test pentru acesta din sectiunea Filter test. Este suficient sa adaugati datele conform filtrelor setate si veti primi un mesaj de actiune luata asupra emailului sau nu, in functie de filtru si de datele introduse in mesajul de test.

Pentru a edita sau a sterge un filtru de email, in sectiunea Current Filters aveti butoanele corespunzatoare celor doua actiuni ce pot fi luate.In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful