Knowledgebase: Software Servere > cPanel
Adaugare domeniu aditional in contul cPanel - Addon Domains
Posted by Iulia Stratulat, Last modified by Florentina Stamate on 10 June 2020 11:35 AM

Toate tipurile de conturi achizitionate de la ROMARG va dau posibilitatea de a avea adaugate domenii Addon sau De Completare. Acestea sunt utile in momentul in care aveti un singur cont cPanel dar doriti sa gazduiti mai multe pagini web.

Nota! Pentru ca pagina sa se incarce trebuie sa directati domeniul catre serverul nostru fie prin nameservere, fie prin intrari de tip A in zona DNS.


Acum sa vedem cum poate fi adaugat un astfel de domeniu:

Pasul 1:
Dupa ce va autentificati in contul cPanel, mergeti la sectiunea Domains >> Addon Domains.


Pasul 2:
 Aici introduceti numele domeniului complet (domeniu.ro), apoi cand selectati Subdomain, se va completa automat impreuna cu Document Root; pot fi modificate daca nu doriti sa fie cele prestabilite.


De asemenea, daca doriti sa creati un cont FTP separat pentru acest domeniu bifati optiunea Create an FTP account associated with this Addon Domain.

Pasul 3: Apasati butonul Add Domain si domeniul va fi adaugat.

 

 

Modificare Document Root

In cazul in care doriti ca un domeniu sa incarce continutul unui alt subdirector din public_html, este suficient sa mergeti la Modify Addon Domain si sa selectati creionul de sub coloana Document Root. Editati de aici calea directorului si salvati.

 

 

Stergere domeniu Addon

Pentru a sterge un domeniu Addon trebuie sa mergeti tot in sectiunea Modify Addon Domain in coloana Actions veti avea butonul Remove. Confirmati stergerea si domeniul va fi sters.Nota! In momentul in care stergeti un domeniu Addon, va fi sters doar domeniul de pe server si zona sa DNS, fisierele vor ramane pe server.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact.

(3 vote(s))
Helpful
Not helpful