Knowledgebase: Software Servere > MySQL
Operatiuni cu tabele phpMyAdmin
Posted by Iulia Stratulat, Last modified by Florentina Stamate on 23 May 2019 05:58 PM

Dupa ce am vazut intr-un articol anterior cum sa accesam phpMyAdmin, in acest articol vom vedea ce operatiuni pot fi facute cu aceasta interfata.


Creare tabela noua

Pasul 1: Dupa ce selectam baza de date in care avem nevoie sa introducem tabela, in partea de jos a ferestrei avem optiunea pentru a crea o noua tabela. Introducem numele tabelei si numarul de coloane si Go.

 

Pasul 2: Introduceti datele ce va sunt necesare si apasati Save.

 

Asta este tot, tabela a fost creata si atasata bazei de date.

 

Copiere tabela

Pasul 1: Selectati tabela pe care doriti sa o copiati si faceti click pe Operations:

 

Pasul 2: Dupa, verificati daca doriti sa copiati doar structura, datele sau structura si datele in noua tabela. Apoi dati un nume noii tabele si click pe Go. O noua tabela va fi creata.

 

 

Stergere tabela

Pasul 1: In cazul in care nu va mai este necesara o tabela, aceasta poata fi stearsa. Faceti click pe numele bazei de date pentru a vedea tabelele din interior.

Pasul 2: Deoarece anterior am creat o tabela, am decis sa o stergem pe aceasta. Bifati iconita din fata tabelei si faceti click pe Drop.

 


Pasul 3: Dati OK si tabela este stearsa.

 

 
In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful