Knowledgebase:
Modificare date titular cont client ROMARG
Posted by Radu Tofan, Last modified by Radu Tofan on 29 March 2016 08:19 PM

Actualizare informatii cont client

Pentru actualizarea datelor titularului contului de client, este necesar sa transmiteti un email la adresa legal@romarg.com cu urmatoarele documente in format electronic (.pdf sau .jpg), dimensiunea atasamentelor trebuie sa fie de maxim 10MB.

In cadrul cererii este obligatoriu sa indicati codul de client, si datele de mai jos. Cererea trebuie sa fie semnata si dupa caz stampilata de catre administratorul societatii/institutiei insotita de copia CUI. In cazul persoanelor fizice cererea va fi semnata si va avea atasata copia Cartii de Indentitate (CI)

Nume si Prenume Persoana Contact
Denumire organizatie
Cod Fiscal / CNP
Adresa corespondenta
Localitate
Judet
Cod Postal
Numar telefon de contact
Adresa de email


Modificare titular cont client


Pentru modificarea titularului contului de client, este necesar sa transmiteti un email la adresa legal@romarg.com cu urmatoarele documente in format electronic (.pdf sau .jpg), dimensiunea atasamentelor trebuie sa fie de maxim 10MB.

- cerere semnata si stampilata de catre administratorul societatii/institutiei sau persoana fizica insotita de copia CUI/ CI (Carte de Indentitate) prin care este exprimat acordul de cedare cont catre noua persoana fizica sau juridica, dupa caz.
- o cerere semnata si stampilata de catra administratorul societatii/institutiei sau persoana fizica insotita de copia CUI/ CI (Carte de Indentitate) prin care este exprimat acordul de preluare de catre noua persoana fizica sau juridica, dupa caz.

Ambele cereri trebuie sa contina urmatoarele date:

Nume si Prenume Persoana Contact
Denumire organizatie
Cod Fiscal / CNP
Adresa corespondenta
Localitate
Judet
Cod Postal
Numar telefon de contact
Adresa de email

(67 vote(s))
Helpful
Not helpful