Knowledgebase: Cum rezolv...?
Curatare cache browser: Mozilla Firefox, Chrome, Safari
Posted by Iulia Stratulat, Last modified by Florentina Stamate on 13 May 2019 02:25 PM

Uneori cele mai simple lucuri ne dau cele mai mari batai de cap. Cu siguranta fiecare dintre noi s-a confruntat odata cu aceasta situatie: faci o schimbare la pagina si cand o reincarci nu vezi modificarile facute.

De cele mai multe ori, cache-ul browserului este vinovatul pentru aceste situatii. In cele ce urmeaza va vom prezenta pasii pentru a sterge cache-ul din browser, pentru Mozilla Firefox, Chrome si Safari.


Mozilla Firefox

Pasul 1: Faceti click pe iconita cu cele 3 dungi orizontale din partea superioara a paginii si selectati Options.Pasul 2: Accesati tab-ul Privacy and Security.


Pasul 3: Faceti click pe butonul Clear History, selectati perioada pentru care doriti sa se faca stergerea si apasati Clear Now.Pasul 4: Faceti click pe Clear Data, apasati Clear, apoi Clear Now.Chrome

Pasul 1: Faceti click pe butonul de meniu (cele 3 puncte dispuse vertical) din partea dreapta sus si mergeti la Tools/More Tools >> Clear Browsing Data.

Pasul 2: Selectati perioada pentru care sa fie facuta stergerea si apasati Clear browsing data.


Safari

Pasul 1: Din meniul Safari selectati Clear History.


Pasul 2: Selectati perioada pentru care sa fie facuta stergerea si apasati Clear History.


In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact.

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful