Knowledgebase: E-mailuri
Cum imi configurez contul de email pe Thunderbird
Posted by Iulia Stratulat, Last modified by Florentina Stamate on 13 May 2019 02:17 PM

Pentru a va putea configura contul de email pe clientul de email Thunderbird puteti urma pasii de mai jos.

Daca nu aveti o adresa de email configurata, va rugam sa urmati instructiunile din acest articol, apoi sa reveniti la acest tutorial pentru a va adauga adresa creata in Thunderbird.


Pasul 1: Deschideti programul Thunderbird iar apoi din sectiunea Accounts >> Create a new account >> Email.Pasul 2: Alegeti optiunea Skip this and use my existing account.


Pasul 3: Introduceti urmatoarele date:

Your name: numele dumneavoastra;
Email address: adresa de email in formatul complet address@domain.com;
Password: parola contului de email, apasati butonul Continue.Pasul 4: Alegeti optiunea Manual config si introduceti datele complete ale contului, gasiti setarile in cPanel >> Email >> Email Accounts >> Connect Devices >> Set Up Mail Client >> Mail Client Manual Settings.


Nota! Va rugam sa va asigurati ca Authentication este setat pe Normal Password iar in campurile Username este introdusa adresa de email completa.Pasul 5: Salvati si trimiteti un email de test de la adresa si catre adresa pentru a verifica functionalitatea.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact.

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful