Knowledgebase: E-mailuri
Cum imi configurez contul de email pe Android
Posted by Iulia Stratulat, Last modified by Florentina Stamate on 30 October 2018 11:43 AM

Acest tutorial este valabil pentru dispozitivele care au Android ca sistem de operare, ne referim la aplicatia implicita.

Nota! Daca nu aveti o adresa de email configurata, va rugam sa urmati instructiunile din acest articol, apoi sa reveniti la acest tutorial pentru a va adauga adresa creata pe dispozitivul dvs.

Pasii de configurare sunt urmatorii:

Pasul 1: Dechideti aplicatia de Mail si selectati optiunea "Other"Pasul 2: Introduceti adresa de email in formatul address@domain.com si parola corespunzatoare contului, selectati Manual SetupPasul 3: Selectati IMAP sau POP3 si introduceti datele serverului. Datele necesare configurarii contului de email pot fi gasite in cPanel >> Email >>Email Accounts >> Set Up Mail Client >> Mail Client Manual SettingsPasul 4: La urmatorul pas pot fi introduse datele de conectare pentru serverul SMTP/Outgoing

Verificati ca optiunea "Require Sign-In" sa fie bifata, apasati pe Next si ar trebui sa fiti conectat la contul de email.In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact.

(1 vote(s))
Helpful
Not helpful