Knowledgebase: Gazduire Site
Cum pot forta traficul catre https?
Posted by Iulia Stratulat, Last modified by Iulia Stratulat on 05 January 2018 12:31 PM
Aceasta redirectionare este necesara pentru a fi sigur ca vizitatorii paginii dumneavoastra folosesc conexiunea securizata cu SSL. Puteti instala certificatul gratuit Let’s Encrypt sau puteti alege din optiunile disponibile pe pagina noastra aici.
 
Odata instalat acest certificat, traficul poate fi directionat catre https prin  adaugarea urmatoarei reguli in fisierul dumneavoastra .htaccess(este important ca in cazul in care aveti reguli existente in fisier, aceste linii sa fie adaugate in partea superioara a fisierului):
 
 
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
 
Dupa salvarea fisierului goliti cache-ul browserului si puteti testa pagina, linkul va fi automat redirectat catre https. 

Nota!!! In cazul in care utilizati WordPress pentru pagina web va rugam sa va asigurati ca modificati si SiteURL si Home (din http://domeniu.com in https://domeniu.com - unde domeniu trebuie inlocuit numele domeniului dumneavoastra) in pagina de administrare WordPress pentru ca pagina sa functioneze corect.
 
In cazul in care aveti nevoie de asistenta suplimentara, echipa ROMARG va sta la dispozitie prin email la adresa support@romarg.com. Mai puteti lua legatura cu noi accesand pagina de contact.
(9 vote(s))
Helpful
Not helpful